eurobarremagyar
Menü
     
EUROBARRE! CSATLAKOZZ!
     
EUROBARRE BONUS
     
ÚJ! GOLDBARRE! ÚJ!

 

GOLDBARRE!

MAGYAR LEÍRÁS:

Így csináld!

 

CSATLAKOZZ!

KLIKK:

ÚJ! ÚJ! ÚJ!

 

     
PAY PAL számla

 

PAY PAL számlát nyithatsz

ITT!

 

 

     
BEDOLGOZÁSOK KIKÖZVETÍTÉSE!

MÁSIK HONLAPOM 

KLIKK: 

 

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
BESZÉLJÜK MEG:
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
-
     
..
     
ÚJ! CASHFIESTA!

Munka lehetőség!

Ezen használati utasítás pontos betartásával tudsz regisztrálni.

 

 

Valóban fizet! Láttam a csekkjét annak, aki felettem van!

Ez a reklámcég fizet azért, ha egy kattintással beengeded a reklámjait a monitorod felső 2-3 cm-ére, amit bármelyik pillanatban levehetsz onnan, és csak akkor van ott, ha azt Te akarod!

Az ilyen típusú reklámok egyébként is ott vannak a monitorod tetején, csak ezért nem Te kapod a pénzt, hanem pédául az origó, vagy éppen akinek a Web lapján vagy. Ez egy jó kis program, ami keresi neked a pénzt, ha fönt vagy az Interneten (Otthon, melóhelyen, suliban), nincs semmi dolgod vele, egyedül dolgozik. /ha éppen nem internetezel, hanem mást csinálsz, a gépeden a program akkor is futtatható. Hogyan?

Egy kis mexikói manó fog sétálni vagy pihenni a monitorod felső 2-3 cm-én. Ha sétál, akkor gyűjti neked a pontokat, amit egy számláló is jelez. A pontok pedig pénzt érnek. 1000 pont akár 1.66$ is lehet. A táblázat szerint 6 speciális regisztráció kell. Természetesen nem kötelező csak akkor kevesebb pénzed lesz, minimum 4-t érdemes regisztrálni, és akkor 1000 pont már $0.66 ér.

Ez egy netes pénzkeresési lehetőség! Egy amerikai cég, ami azért fizet, hogy reklámokat nézel a gépeden. Nem feltétlenül kell ezeket nézni! Mielőtt elkezdhetnéd a pénzkeresést regisztrálnod kell magad (lejjebb), de mindezek elött olvasd át ha nem ismered a rendszert!

Regisztráció után le kell töltened a programjukat, ami korlátlanul használható és folyamatosan jelzi a pontjaid számát is! De ahoz hogy működjön, lehet, hogy a programhoz még le kell töltened ide kattints <http://www.cashfiesta.com/download/adtl_dlls.exe> egy dll-eket tartalmazó fájlt, amit a a FiestaBar mappájába kell rakni (oda kell kitömöríteni)! Csak akkor kell, ha hibát ír a windowsod. Kabalafigurájuk, a "FiestaBoy"; mászkál, ha a program aktív (tehát számol), ilyenkor a tálcán egy zöld $ jel is van, viszont a figura alszik és a $ jel is piros, ha a program nem számol. Nem kell reklámokra kattintgatni, nem kell böngészőnek sem aktívnak lenni ahhoz, hogy számoljon, legfeljebb rá kell kattintani az alvó figurára. Internetes játékok játszásáért illetve e-mail-ek olvasásáért is lehet pénzt keresni! A statisztikai oldaluk is kiváló. Minden percért kapsz 10 pontot. Csekkel fizetnek, amikor 50$-t összegyűjtesz, vagyis 30,000 CashFiesta pontot, ami kb. 12000 Ft, de ebből lejön a postaköltség, ami kb 1000 Ft. De kaphatsz bónusz pontot, ami akár +7000 pont (11,6$ = 2700Ft) is lehet. Ez attól függ mennyit netezel. A csekk kb. 2-3 hét alatt ér Magyarországra. Több módja van annak hogy pénzt keress náluk (szörfözéssel, játékkal, barátaid beszervezésével, email-ek olvasásával, special offerekkel…). De ne felletkezz el a regisztrációról!

Mennyit és hogyan fizet?

1000 pont után fizet 1$-t, tehát 600 pontot fizet óránként. Ez csak akkor teljesül, ha minimum 6 Special Offers-höz beregisztrálsz. Alap esetben 0,01$-t, azaz 1 centet fizet óránként. Amennyiben 7 Special Offers-höz regisztrálsz be, akkor Gold Club tag leszel, mely azzal jár, hogy 1000 pont után 1,66 $-t kapsz. A 30.000 pont, azaz 50$ elérése után kerül a pénzed kifizetésre. Ebben az esetben hónap elején 1.-15-e között megjelenik a Request Payment gomb. Ezzel az opcióval tudod kérni a kifizetést. Az egyik nagy előnye, hogy nincs időlimit, tehát bármennyit használhatod. 6 másodpercenként ad egy pontot, tehát percenként 10 pont üti a markodat. A Referral-jaidból 8 szinten keresztül részesedhetsz. Ennek mértékét a következő táblázatból tudod meg:

Referall-ok:

Szint:
Pontérték:
TE
600 pont/óra
1. szint
90 pont/óra
2. szint
42 pont/óra
3. szint
30 pont/óra
4. szint
30 pont/óra
5. szint
30 pont/óra
6. szint
18 pont/óra
7. szint
6 pont/óra
8. szint
6 pont/óra

 

Plusz pontokat szerezhetsz, ha felíratkozol bizonyos cégekhez. A BAR-juk nagyon igényes, viszont nagyon sokat kell vele foglalkozni. A hirdetősáv bal alján találsz egy manót. Ha az csücsül, akkor nem számol. Ilyenkor csak el kell felette "száguldani" a kurzorral. Azután újra elkezd ballagni s vele együtt a pontjaid. A cég így védekezik az üresjárás ellen. Bónuspontokat is kaphatsz, ha elérsz egy hónapon belül egy bizonyos pontmennyiséget. Ezt a következő táblázat mutatja:

Bonuspontok:

Elért pontmennyiség:
Bonusérték:
Érték $-ban:
2,000-4,999 pont
+1,000 pont
1,66$
5,000-9,999 pont
+2,000 pont
3,32$
10,000-19,999 pont
+4,000 pont
6,64$
20,000-29,999 pont
+6,000 pont
9,96$
30,000 pont és felette
+7,000 pont
11,62$

 

Nagy ritkán előfordul, hogy megszakad a BAR és a CashFiesta szervere közt a kapcsolat (lost connection). Ebben az esetben ne okézd le az ablakot. A teendők a következő:
Kattints az óra meletti $ jelre a jobb egérgombal és a megjelenő menüben kattints a Change User opcióra. Most mentette el a pontjeidat. Jelentkezz be újra. Most már leokézhetod. Újra be akar jelentkezni. Engedelmeskedj neki. Most már újra folytathatod a pontgyűjtést.

A BAR leírása:

 

 

1.) Ide kattintva a CashFiesta főoldalára kerülsz.
2.) Ennyi pontot szedtél eddig össze.
3.) Összesen ennyi tag (referál) van alattad.
4.) A CashFiesta BAR-ját tudod itt beállítani.
5.) Itt tudod elérni a tagbeszervező oldaladat.
6.) Ide kattintva a CashFiesta Játék Studió oldalára kerülsz.
7.) Itt tudod elérni az ingyenes ajánlatokat.
8.) Itt tudod elérni a CashFiesta FAQ oldalát.
9.) Ezzel a gombal tudod elrejteni a BAR-t (ilyenkor nem számol).
10.) A CashFiesta BAR bezárása.
11.) Ezen a két kereten belül jelennek meg a hirdetések.
12.) Ő a FiestaBoy.


Ilyenkor a FiestaBoy siestázik, ebben az esetben nem kapsz pontokat (a $-jel piros)

Ilyenkor a FiestaBoy sétál, tehát gyűjti neked a pontokat (a $-jel zöld)

Üzembe helyezés:

1.) A regisztrációhoz kattints ide:
2.) A megjelenő oldalon kattints a JOIN NOW gombra.
3.) Töltsd ki a regisztrációs oldalt.
4.) A regisztráció után letöltheted a CashFiesta BAR-t. Ezt ide kattintva is meg tudod tenni.
4.) Csinálj a BAR-nak egy megbízható helyen egy könyvtárat, majd oda másold be.
5.) Indítsd el a telepítőt. Ilyenkor fent kell lenned a NET-en, mert onnan telepíti magát. Oda másolja magát, ahol van a telepítő.
6.) Elvileg kitesz majd az asztalra egy parancsikont. Ha nem tenné ezt, akkor te csinálj neki egyet.
7.) Kattints a parancsikonra, majd írd be az azonosítódat és a jelszavadat.
8.) Ezek után elvileg elindul a BAR. Jó pontgyűjtést!

Regisztráld magad a következő linken:

Itt automatikusan a regisztrációs oldal nyílik meg. Valós adatokat adj meg, mert oda jön a pénz!
Ékezet nélküli betűkkel sikeresebb leszel

Regisztráció:
(ékezet nélküli betűkkel sikeresebb leszel )

Login: a felhasználói neved
Password: jelszó
Verifi passzword: mégegyszer a jelszó
First name: vezetéknév
Last name: keresztnév (néha nem fogadja el az ékezeteket)
Stret address: utca, hsz.
City: városod
Zip/Postal coda: irányítószám
State: hagyd üresen
Province: hagyd üresen
Counrty: Hungary
E- mail: add meg
Verify e-mail: mégegyszer az e-mail

Személyes adataid:
Születési idő:
Iskola:
Nemed:

Lesznek felsorolások két sorban. Pipáld ki azokat amik érdekelnek de nem lényeges a dolog. Legalább egyet ki kell pipálni.

Fontos:
1 gépről csak egy regisztráció menjen, mert különben ugrik a pénz (ne kísérletezz más néven vagy címen.) Ha ismerőseidet is regisztráltatod magad alá, az + pénz, ha a főoldalon a sok emberkére kattintasz, láthatod mennyit kapsz utánuk. Az első e-mailben már benne lesz egy hasonló formátumú link, mint, ami az én levelemben van, amelyiknek a vége nálam , nálad pedig az általad megadott felhasználói név (login) Ezt illesszed be a leveledbe, amit a barátaidnak küldesz, és, ha erre kattintva regisztrálnak a rendszer automatikusan hozzád sorolja be a reisztrációt. Persze a regisztrációkor mindenképpen meg kell adni az ajánló loginját, így sehogy sem tudod elveszteni azokat, akiket Te hívsz. Lesz egy lapod, amin nyomon követheted kereseted. (megküldik e-mailben regisztrációkor)

A főoldalon a "members" linkel nyílik. Meg kell adnod a felhasználói nevedet és a jelszódat. Máris pontos képet kapsz, hogy éppen hol tartasz. Nem szabad senkit erőltetni, hogy lépjen be, hagyni kell, hogy mindenki maga döntse el. Ha megkapod az első csekket úgyis belépnek. Egy régebbi "fiesztázó"-tól kaptam egy e-mailt, amiben megírta, hogy a csekkek mindig rendesen megjönnek, mindössze 2-3$-t vonnak le. Neki már több jutalékot termel a hálózata, mint saját maga, pedig csupán 52 direktje van és alattuk csak 32 személy és egyre csökken. Megéri építkezni!

Néhány trükk, amit már kitapasztaltam a Cashfiestá-nál:

Nem kapsz pontot, hiába sétál a manó, ha a reklámszövegben pihen vagy sétál (ilyenkor ki kell zavarni úgy, hogy rá kattintassz, és a kurzórt mögé teszed.) Ezek azért vannak, hogy ne lehessen egész nap bekapcsolva ott hagyni a gépet, mert úgy nem lenne hatékony a reklám. Ha a tálcán a dollár jel zöld, akkor gyűjti a pontokat, ha piros akkor nem.

Ha nincs reklám, csak egy sárga csík, akkor pihen. De ha elkezdődik a reklám, akkor el tudod indítani, ha a kurzorral a lába alá mész. Egy hetes adat, hiszen áprilisban mindössze egy hétig használtam a programot, hogy 850 pont híján összejött 30.000 pontom. Természetesen ebben már benne van az is, amit az utánam regisztrált néhány ember internetezése után írtak jóvá nekem. És van benne 6.000 bónusz pont is. Ma tizedikén, tíz nap telt el a májusból éppen 50 % - át hozták a munkatársak (11 vannak) annak a pontszámnak, amit személyesen sikerült a kis emberemnek összejárkálni. Érdemes sok embernek elküldeni egy e-mailt, mert előbb utóbb ez a kicsinek tűnő összeg bizony megnőhet, és anélkül juthatsz jövedelemhez, hogy éjjel nappal a kis mexikóit kellene figyelned! És ne felejtsd veszteni valód nincs, mert ha nem tetszik bármikor törölhető a program, és ha nem akarod nem kapcsolod be.

Fontos: 1 gépről csak egy regisztráció menjen egyszerre, mert kizárnak! Ne kísérletezz más néven vagy címen, és ne hasznájl csaló programot, mert szintén kizárás a jutalmad! Nagyon komoly és kiforrott a rendszerük, kiszűrnek minden cheat programot!!!
(engem már zártak ki, nem éri meg)

Ne felejtsd! Veszteni valód nincs, mert ha nem tetszik bármikor törölhető a program.
Ha bármilyen problémád vagy kérdésed adódik, szivesen válaszolok!

 

 

 

 

 

 

     

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!